Fisk: kolja 2 a 2 30 kr.; rödspetsa 1: 30 kh kr.; sjötnoga 4: 50 å 5 kr; torsk 4: 5045 kr; bylliog I kr b 1: 50; skaboskädda 1: 50 u 2 kr., allt pr tjog; gädda 383 D 50 öre; aborre 40 3 50 örd; ål 37 hb 40 öre; helleflundra 35 a 40 öre pr 6.: långa I 2 1: (50 pr et.; rökt halmstadsiax 2 å 2: 25; färsk lax 88 öre h 1 kr.; loxöring 67 å 73 öre, milt pr 66 makrill 17 h 20 öre st.; horngädda 15 hb 20 öre at.; räkor 12 å 15 öre pr 10 tum. Fjäderfä: höns 1: 25 å 1: 50, kycklingar 73 d 85 Ore pr st.