Färska varor: Rdr Pr e. Oxkött: Rundbee... pr skålp.! 35 Fläsk: Späck . . pr skålp. — 48 Roastbeef... — Kottelette. 2 40 Niurstycke.. — 3 Skinka . 2 Å — 136 Lär, innaneller Refbenspjella. 2 36 trärsöfverHufvud SS — 124 Lår, utan-. Ä Ister. — 40 Ref, tunnt. I Rett tjockt: ö Saltade varor: Boshare Förr rs I Orkött: Tunnor om 200 skålp. — 28 Bringa rr Rundbeef sa . — 50 Svans.. see I Lår . sr sr a — 38 Lägg och hals Ä. Bringg.. — 36 Njurtalg.. kalskött: Helt eller halft . .. I Fläsk: Tunnor om 200 Skålp. sn — 38 Stek . Späck . 2 48 Kottelette . Skinkor . — 442 Bringa . I Hufvud . cos Ån — 126 Brece ; Midtelstycke . . 5 — 42 Lefver 2 I Bog . . . 32 Hufvuunud. pr sKycke Foötter. 2 ö Rokade varor: Fårkött: Helt eller hals:. .. pr skalp. Stek . Ä. Medwurst . . . . . 1 10 Kottelette . Skinka . . . . oc — 50 Bringa sr — 26 Bogskinka. — 442 Hufvuuu... pr äpere — 50 Oxbringa .. — 40 Obs. I fråga om större partier åtnjuta skeppsredare och restauratörer dessutom lämplig rabatt.