kok-pr t:a 18 3 19 rar hvetemjol pr 178,2: 17; kornmjöl pr 128. 1 rdi; blandsådsmijöl pr lGC. 80 öre; potatismjöl pr IS. 3 3 4 rdr; ärtmjol pr 146. 1 rår; krossgryn pr 128. 1: 75; helgryn pr lib. 1: 50; hafregryn pr lsb. 1: 50 BI: 75; potatis pr ta 4 rår; d:o pr k:a 10 öre; ägg pr tjog 1 å l: 18; smör pr Itb. 113 so; d:o färskt pr (l. 67 böre; grädda pr k:a 1 rdr; mjölk, oskummad pr k:a 20 öres d:o skummad pr k:a 10 öre; svensk talg pr 14. 7: 50; oxköt pr lIl. 3: 50 a 4 rår; kokött pr 187. 2 a 3 rdr; kalf, godd pr U. 30 öre; d:o späd pr st. 4 rdr; fårkött pr få. 20 öre; fläsk, färskt pr läb. a d 2: 50; d:o ealt pr MZ. 5: 50; skinka, färsk pr 46. 29 öres d:o salt pr få. 30 öre; grisar, små pr st. 8 rdr; hare pr st. 1: 75; tjäder pr par 6 rdr; orre pr par 4: 50; kramsfogel pr st. 17 ore; gäss, slagtade pr st. 3 rdr; ankor pr st. 1: 25; höns pr st. 70 öre; laxöre pr sö. 37 öre; gädda pr f8. 33 öre; aborre pr 65. 33 ore; ål in 46 33 öre; torsk, stor pr st. 37 öre; d:o små pr tjg 1: 50; kolja pr tjog 1: 25; långa pr st 1: 25; heljflundra pr (l. 17 öre; skäddor från Skagen pr tjog 1 rår; rödspottor pr tjogil: 25; hvitling pr tjog 3 rår; sill, stor pr tjog 66 öre; d:o små pr t:å 10 rdr; d:o pr skoffa 12 öre; hummer pr tjog 6 rdt: hö pr skål. 6a 7 rår; timotej pr sktö. 8 h 8: 50; halm, hafrepi akfl. 2 a 2: 50; dio råge pr skås 3 rdr; ved, björkpr famn 20 M 22 rår; dio furu-pr famn 15 eidr; d:o gran-pr famn 14 rår; d:o alpr famn 16 a 37 rår; björk-kol pr ta I rår; gran-kol pr t:a 75 öre; torf pr lass 1 då 1: 50.