188. 11 a 12 rdr; d:o färskt pr 6l. 67 öre; grädda pr k:na 1; 33; mjölk, oskummad pr k:a 25 öre; d:o skummad pr k:a 20 öre; svensk talg pr 1f8. 8: 50; oxkött pr l. 4: 33; kokött pr låö. 3: 50; kalf, godd pr . 25 öre; d:o späd pr st. 4: 50; fårkött pr 6. 25 öre; fläsk, färskt pr Ikl. 5: 50; d:o salt pr lCL. 6: 50; skinka, färsk pr t. 38 öre; d:o salt pr kö. 37 öre; grisar, små pr st. 4 rdr; hare pr st. 1: 75; tjäder pr par 6 rdr; orre pr par 3: 50; kramsfogel pr st. 17 öre; höns pr st. 75 öre; gädda pr tk. 37 öre; aborre pr skålp. 37 öre; ål pr skålp. 33 öre; torsk, stor pr st. I rdr; d:o små pr tjog 2: 50; heljflundra pr h 33 öre; färsk kolja pr tjog 3: 50; färsk långa pr st. 2 rdr; sill, små pr t:a 8 rdr; d:o pr skoffa 17 öre; hö pr sktb. 9 rdr; timotej pr skås. 10 rdr; halm, hafrepr skA 3 rdr; d:o rågpr sktl. 4 rdr; ved, björkpr famn 20 å 24 rdr; d:o furupr famn 16 rdr; d:e granpr famn 14 rdr; d:o alpr famn 17 rdr; björkkol pr t:a 1 2 1: 25; gran-kol pr t:a 1 rdr; torf pr lass 3 rdr.