Article Image
Ått jag fran och med denna dag ökvertagit b. V. Iellbergs Bageri och under samma namn sortsätter hans här i staden idkade Bagerirörelse får jag härmed tillkännagifva, rekommenderande mig med nedanstående brödsorter: Rågbröd: Spisbråd och Mnäiäckebråd, ankarstockar, grofva och fina. — 7 2 Smörgåsbröd: Catalanihrön, Franska brön, Hungsbrån, Smårbrön och REUundstycken. . 0 1 Kalleoch Thebröd: Örfilar, Kransar. Kringlor, Äggbrön, Pepparkakor, bruna och hvita. SHorpor, kryddoch runda, Smörbakelser och Spritsbakelser. Äfven emottages beställningar å Grafölskringlor. Kransar Kanelkakor till billiga priser. Sundsvall den 1 Oktober 1863. M. Forssman. välkryddadt.

14 oktober 1863, sida 4

Thumbnail