Article Image
FRUKTEXPFOSITTION. Böhmiska och Harzer Dessert-Päron; Svenska och Tyska Syltoch Kok-Päron; Franska och Tyska Henetter; Minst 40 sorter Dessertoch Mat-Äpplen från 5 rår till 9 rdr pr rågad kubikfot; Spanska Vindrufvor (till 1 rår 25 öre pr skålpund), Fikon, Fikonkakor, Apelsiner, Meloner. Citroner. Kastanjer, Kokosnötter, Valnötter (friska till 25 öre pr skålp.) och Hasselnötter; Franska, Bohmiska och Holländska torkade Äpplen, Päron, Plommon, sura och söta Körsbär; Holländska bruna Kallevanser, 8 sorter, större och mindre hvita Bönor, gröna Ärter, VietoriaÄrter och Linser; Prima Magdeburger Surkål och 2Itgurkor; Stor och mindre Spansk Lök, Iiarzer-Lö (Knoblauch), färsk Blomkål, eBrussclkäl, Savoykål, Pepparrot m. m. finnes dagligen pr extra.kontant att tillgå i parti och minut till möjligast billiga pris. Reqvisitioner från landsorten expedieras skyndsarat, då liqvid åtföljer till Fr. Hählenbock. 119790) (Musei byggnad.) k. Holländsk och Svensk Rödlök, Syltlök, Hvitlök

18 december 1869, sida 2

Thumbnail