Article Image
Fruktezposition. Dessertoch Mat-Äpplen. Socker-Ärter, Victoria-Ärter och Päron. Linser. Franska och Tyska Renetter Hvit Lök (Knoblauch), Holländsk Rödlök, i A ; Breslauer och Spansk Lök. lasselnötter, Kokosnötter, Valnötter, VinMagdeburger delikat Surkål-, Salt-, Ättiks-, drufvor, Apelsiner och itroner. Pepparoch Senaps-Gurkor samt inTorkade Äpplen, Päron, Plommon, söta och lagda Skäroch Bräckbönor (Turkisura Körsbär. ska bönor). Bruna Kallevanser, flera sorter, större och Röd och hvit Kål, stort delikat Silleri, mindre, hvita Bönor, gröna och gula Persilja, Perro, Pepparrot m. m. finnas dagligen att tillgå i parti och minut, billigt, hos F. MUHLENBOCK i Musei lokal. AF Anvisning för tillagning af surkålen finnes att gratis tillgå för dem, som så önska. 120290)

24 december 1868, sida 1

Thumbnail