Fruktexposition. Dessertoch Mat-Äpplen. Socker-Ärter, Victoria-Ärter och Å Päron. . Linser. N Franska och Tyska Renetter. Hvit Lök (Knoblauch), Holländsk Rödlök, . Breslauer och Spansk Lök. Hasselnötter, Kokosnötter, Valnötter, VinMagdeburger delikat Surkål-, Salt-, Ättiks-, drafvor, Apelsiner och Citroner. Pepparoch Senaps-Gurkor samt inTorkade Äpplen, Päron, Plommon, söta och lagda Skäroch Bräckbönor (Turkisura Körsbär. ska bönor). Bruna Kallevanser, flera sorter, större och Röd och hvit Kål, stort delikat Silleri, mindre, hvita Bönor, gröna och gula Persilja, Perro, ue m. m. finnas dagligen att tillgå i parti och minut, billigt, hos F. MUHLENBOCK i Musei lokal. REF Anvisning för tillagning af surkålen finnes att gratis tillgå för dem, som så önska. 2029013