dito 9 å 10 rdr; råg-6 å 7 rdr; hafre-6 å 6: 50 pr skepp. Fisk. Kolia 75 öreå 1: 50; rådspetta 1: 50: torsk 23 3 rdr pr tjog, pr stycke 20 å 25 öre ål 15—20 öre; gädda 20 —35 öre pr skålp.; rökt sill 25—75 öre pr tjog: långa 75 öre å 1: 5 pr st.; helgflundra 3 å 4 rdr pr lisp.; ostron 1: 25 —1: 50, hummer 5—6 rdr pr tjog; rökt lax 2: 50, färsk lax 50 öre pr 6. Fjäderfä. Höns 75 öre å 1 rdr pr st.; änder 2 Åe2. 50 pr par; kyckling 75—80 öre pr st. Vildt. Rökt rensiek 50 öre pr sbk.; morkullor 4 rår pr par. Hudar och skinn. Ox12—17 rdr; ko10 å 12 rdr; kalf1: 75 å 2: 50 öre; får1 åÅ 1: 25 pr st.; gödkalfskinn pr ff. 40 öre. Grönsaker. Hvitkål 15 —20 öre; blomkål 25 öre pr hufvud; saltgurkor 3 rdr å 3: 50 pr tjog; rädisor 10—15, sallad 25—50 öre pr tjog; rhabarber 2 öre pr bundt: rödlök 20 öre pr skålp: silleri 6—8 öre pr st.; sparris 75 öre —1 rdr få; gurkor 25—-50 öre pr st.