fårkött 30 öre pr s4; fläsk 6 rdr; talg 8 får r 188: Rotfrukter. Potatis 6 rår pr tunna. Ved. Björk21 å 23 rdr; al-—; furu-17 rdr; gran16 rdr pr famn. Hö och halm. Timotej-15 å 16 rdr; annat dito 14 rdr; råghalm 6: 50; hafre6 rdr pr skeppund. Fisk. Kolja 1: 50; hvitling 1 rdr; rödspetta 1: 50 a 2 rdr; hummer 10 rdr pr tjog; färsk lax 50 öre; rökt lax 2: 50; gädda 25 öre; åhl 25 å 33 öre; aborre 30 öre; laxöring 40 öre; helgflundra 33 öre pr 6å. i önsaker. Sparris 2 rår pr 6å.; blomkål 50 re; grönsallad 5 öre pr hufvud. I Vildt. Änder 2 rdr pr par; höns 90 öre å I rdr; kyckling 1 rdr pr stycke. Hudar och skinn. Ko9—11 rdr; ox11—15 rdr; kalf2 rår å 2: 25.