40; d:o da , 2: 30 2: 40 per lispund. Rågmjöl, ryskt, i du mattor 1: 55; d:o d:o i enkla d:o; 1: 50. R t 2: 10 a 2: 15; Krossgryn 3 rdr Korngryn 2: 10; Hafregryn 2: 90; Helgryn 2: 40 a 2: 50; Potatis-mjöl och gryn 4: 50 pr lisp. Potatis, 80 a 90 öre per fot. Morötter, 6 rdr per t:a. Mjölk, oskummad, 40 öre; dito skummad, 22 a 25 öre prkanna. Oxkött 3: 75 å 4 rdr; Fårkött, färskt, 4: 50 a 5 rdr; d:o salt, 3: 50; Salt Fläsk 7: 50 a 8 rdr; Färskt d:o 7: 25 å 7: 50 pr lisp. Smör, bords80 a 85 öre pr skälp.; dito mat-, 14: 50 a 15 rdr; Sötmjölksost 9: 25å 10 rdr; Mesost 3: 50; Spisbröd 2: 20 pr lisp. Skånska limpor 10 å 14 öre per skålp. Gädda, lefvande, 3: 50; Aborre 3: 50; Sik 2: 50 öre per lisp. Kabeljolånga 10: 50 öre per centner; Strömming 1 å 1: 25 öre pr vahl. Ålandsströmming 20 å 21 rdr; Blekings-strömming 14 a 15 rdr; Norsk Sill 26 å 28 rdr; Gotlands-strömming 18 rdr er tunna. Salt Lax i kar 7: 50; Ål, 9 a 10 rdr; jelmaregös 6 rdr per lispund. -Saltsjölake 25 öre pe skålp. Timotejfrö 4: a 4: 50 öre pr lispund. änghalm 9 å 11 rdr per lass. Hafrehalm 40 a 50 öre per lispund. Mjölkkor 65 å 75 rdr prst. Rödlök 5 rdr pr lispund. Ostron 17 a 19 rdr pr träd. Gris, slagtad, 2: a 3 rdr pr stycke. Björkved 16 å 18 rdr; Tall 10 rdr; Gran 9 rdr; Al 11 rdr per famn. Gurkor, Westerås 2: a 2: 25 öre pr kanna. Ägg 1: 42 a 1: 50 öre pr tiog. Hästkött 12 å 16 öre per skålpund. Hummer 7 å 8 rdr pr tjog. Gås 3 rdr På st; Kalkon 65 öre; Lybsk Medvurst 90 öre pr skålp. Bruna Bönor 13: 25 öre; Holl. Kumminost 30 rdr; Svensk ost 25 a 27: 50 öre per centner. Dessert-äpplen 20 rdr; dito mat-, 15 rdr pr tunna. Groft salt-30 öre pr fot. Obs. Allt priser ur första hand.