Torg. och hamnpriser i Stockholm den 8 Okt. 1869. Hvete 46 å 20 AZ pr 65 kir. Råg 13 å 45: 50 pr d:o. Korn 41:50 å 42: 50 pr d:o Hafre 75 å 80 öre pr 20 skip. Ärter 46 å 48 AZ pr 63 kir. Potates 3 He. pr tunna. Hvetemjöl 2:10 å 2: 30 Rågmjöl 4: 20 Ärtmjöl 4: 60 Potatesmjöl 5: 50 Korngryn 2: 50 Krossgryn 3: 50 Helgryn 3 å 5: 25 Hafregryn 3 JE. Knäckebröd 3: 46. Spisbröd 2: 35. Grädda Mjölk: pondjexs 08 Id N— skummad 2 öre oskummad 29 öre u — we ad Smör, färskt, 75 öre per skålp Matsmör 11 å 12 HZ pr 20 .. skålp. Ägg 1: 8 tjoget. Oxkött 335 å 37 öre pr skålp. Kalfkött 6: 50 pr 20 skålp. Fårkött å 7 AZ per 20 skål pund. Fläsk 8 Ae pr 20 skilp. Renkött 45 öre pr skålp. Lax, rökt, 80 öre pr skålp färsk, 75 öre pr skålp.i Strömming 65 öre valen Hö, Timotej 35 : 40 ö. Hårdvalls 30 öre pr på Sidvalls 25 öre f SEP: Ved, Björk 45 å 46 HZ. famn. Ek 40 å 11 AHA famnen. Barrved 8 å 9 AZ famnen. Kalk 8 åa 8: 50 lästen. Tegel 25 KZ tusendet.