Article Image
————— Torg och hamnpriser I Stockholm den 49 Mars. 1869. Hvete 23 A 25: 50 pr 63 kr. Råg 19 He. pr .d:o. Korn 47: 50 4 18 He pr d:o. Hafre 1:15 pr 20 skip. Ärter 24 å 25 He pr 63 kannor. Potates 5: 50 pr tunna. Hvetemijöl 2: 30 Rågmjöl 4 AL hå 1: 53 Ärtmjöl 4: 60 Potatesmjöl 4: 50 Korngryn 3 HE Krossgryo 5: 50 Helgryn AZ 3 Hafregryn 3 He Knäckebröd 3 He Spisbröd 2: 25 Grädda 4 KE. Mjölk: skummad 4 öre oskummad 35 öre I pundigas 05 ad Fuuex ad Smör, färskt, 84 öre pr skålp. Watsmör 16 Af pr 20 skåls pund. Ägg 1: 25 tjoget. Oxkött 33 öre pr skålp. Kalfkött 4: 50 pr 20 skålp. Fårkött 4: 8ö0 pr 20 skålpound Fläsk 6: 50 pr 20 skålp. Renkött 42 öre pr skålp. Lax, rökt, 4: 70-250 pr skip. färsk 4: 25 pr skälp. Strömming 75 öre, 1 AZ hvalen Hö: Timotej 90 öre 2 Hårdvalls 70 refer , Sidvalls 50 öre ICSEP: Ved: Björk 18920 AE famnen Ek 12 famnen. Barrved 11 50 famnen Kalk 143-45 Ae lästen. Tegel 2650 Mr tyserider.

12 mars 1869, sida 4

Thumbnail