Article Image
Torgoch Hamnpriser i Stockholm den 29 Mars 1866. Hvete 2: 70 å 4: 44 öre. Smör färskt, 63 öre pr skålp. Råg 2: 38 å 2: 72 pr kf. Matsmör 12 å 45 rdr pr 20 Korn 4: 59 å 4: 90 pr k.l. skålp. Hafre 80 å 85 öre pr 20 sk. Ägg 84 öre tjoget. Ärter 2: 54 å 3: 47 pr k.fot Oxkött 53 öre pr skålp. Potstes 9 rår pr 56 kr. Kalfkött 4 rdr pr 20 skålpHvetmjöl 9: 75 pund. Rågmjöl 2 rdr (Fårkött 4 rdr pr 20 skålp. Ärimjöl 8 rdr IFläsk 6 å 7 rdr pr 20 skålp. Potatesmjöl 3: 50 35 Renkött 40 öre pr skålp. Korngryn 2 rdr JLax, rökt 75 öre pr skålKrossgryn 2 50 pund. Helgryn 5: 25 färsk 90 öre å 4 rdr pr sk, Hafregryn 3 rdr 5 Strömming 73 öre valen, Knäckebröd 2: 55 Hö: Timotej 50å 65örel Spisbröd 2 rår. Hårdvalls 25öre byar Grädda 4 rdr. Sidvalls 20 öre I Pxäl8Mjölk: skummad Ved: Björk 20, 21 å 22 rdr 29å 53 öre. kannan. famnen. oskummad Barrved 143415 rdr famnen. 42 öre. Kalk 42 rdr lästen. Tegel 30 rdr pr tasendet,

29 mars 1867, sida 4

Thumbnail