HANDELS UNDERRA TTELSEK. IMPORTLLISTA. Med Jenny Lind. Ostberg från London: Loven K 47 Idr förhydningssmetall; C. J. Rosensren 647 etw färgträ; Bibau Wang 480 sr salpeter: H. L. Broman 420 tkr tenn blr neglikor. 40 fat kaffe: C. E. Dahl 400 balar dito Gicon Wellin 60 dito; R. Thegerström 430 bir och 40 fat dito, 133 bir peppar, 3 ldr ingefära, 15 ldr kanel Gestrin å K. 43 fat kaffe. 20 bir ingefära, 40 fat sago; M Beuloss 30 bdir budar, 20 tr porter, 42 bir peppar, 6 bli neskkor, 11 bir ingefara. 4 låda kardemummor 2 kisto cakes; F. Josephson 3 dito; I G. Lundgren 8 fat vin Törnbohm K. 4 lada eochinelle; Soblman K 4 låda shisky; Cederlunds Söner 40 tr porter, 40 tr öl; A Berg E. 10 ldr indigo — Med Bräviven, Wiliman från Ly beck: H. L. Broman 20 (j. russin; Giroa Wellia 5 lår citroner: 8. Isaacsson 3 k st. tv; flisren K. 40 ser. tor baksblad; F. Josephson 2 Idr mabognyfaner; J. C Na mar 4 lada fernissa; G, A. Hennig 2 fat torra körsbär. 4 löda gelantiae. — Med Tilsit, Breidsprecher från Stettin: C. A Enxeström 40 tr sill, 200 sr bvetemjöl, 300 sr rågmjöl, 94 sr kornm ö!; Tb. Engström 48 dito; C. O. Leveriin 500 3 rågmjö:: Ygber: daderlund 60 sr klöfverfröj Nordbiom Lindström 60 dito: Pripp Son 20 dito; J. E. Tberg 14 fat zinkplat 85 tkr ank: G. Morin 48 fot sick bvitt HM. F. Wollin 444 fat salpeter, -— Med Content; Rolffrån Haetburg: FF Josephson 403 bloek mwabogny: C E Dahl 45 sar kanel; E:sen K. 48 lde blåbolz xtrael, ö fal vitriol. — Med Victorine Hortense, Golleslain från Bouev: Gestrin K. 4 lade gelautine, 9 l;r conserver; M. Sehlos 40 dis; J. C. Näsman 40 dito; Nordblom 4 Lindström 7 dito: G. A. Hennig 24 dito Rjörklonds Söner 8 duo: F dosephsex 19 dito; Hör tedt 5 fat 40 Idr vin Sohlman K 5 fat 23 ldr och B kro 6 G Unmar 26 ldr dito: ZeWrsröm å K 53 fdr och 5 ge äilv; Ce derlucds öner 8 jar, 222 Idr ä BO krar dito: C. Hulibor 5 tar 0 idr dito: Landberg Norlund 4 fat, 46 tdr 40 kr.r die I D Gronsedt 67 ldr 40 krär dito; H. Bar 00 ldr 55 kryr dito; P. L. Dl 8 Idre dito: Reuckner ä Björk I fal å vo läg dito. h 10: