Hos J. J. FLODIN (Malmtorgsg atan J4 3) och öfriga Bokhandlare, å 4 rår 50 öre: NN Doktor H. Klenckes Kemiska KOKBOK, innehållande fullständiga, lättfattliga. samt på vetenskapliga grunder stödda, allmänna och detaljerade anvisningar: Sm födoämnena, såsom kött, fläsk, grönsaker, kaffe, ihp, ehoklad, mjölk, mjölrätter och bröd, ägg m. fl.; om deras beståndsdelar och tillredning, deras Yerkan på kroppen och olika förmåga att bideaga till hans näring och underhåll; om kokaftnet, saltet, kökskärlen; om spiseln och förinningen på densamma m. m., som hvarje omtähksam husmoder måste känna, för att tätt välja och tillaga familjens födoämnen och derigenom, med inbering af onödiga utgifter, vinna en god och kraftig om födoämnenas förvaring, såväl på vanliga sält, genom syltning, torkning o. s. v., som efter. den ertska metoden, tillika med ett bihang: Om Sjukköket. Bearb. af W. KJELLGREN. 2:dra uppl.