HANDELS-UNDERRÄTTELSER. TORG-. OCH HAMNPRISER. STOCKHOLM den 15 Maj. Hvete, bättre sort 22 rdr, sämre 48 rdr, Råg 16: 24 å 47 rdr, Korn, bättre 19: 24 1 43 rdr, sämre 40 rdr, Hafra 8: 94 å 9 rdr, Blandsäd dr, Ärter, gula 22:rdr tunnan, Hvetmjöl, bättre sort 24, sämre 9 rår, Rågmjöl 4: 16 å 4: 48, Kornmjöl 3: 24 otatesmjöl ö 24 pundet, 16 8 marken, Ärtmjöl 1. 42 i 2 rdr, Korngryn 3 rdr, Krosseryn 3: 24, Helgryn : 46 Jafregryn 3: 94, Knäckebröd 2: 24 å 9: 56, Spisbröd 2 12 å 16 pundet; Potates 9 rdr tunnan, 20 8 kappen, aälrötter 4: 24 tunnan, Morötter 24 f,Palsternackor 40 f kapcen, Pepparrot ö 24 ppndet, Hvitkål 42 B-bufvude:, tödhetor 24 8 käppen, Bönor, bruna 168 marken ,. Rödäk 36 marken, Spenat.18 å 24 8 sållet, Jördärtskockor 36 8 kappen, Sallat 5 B hufvudet, Persilja 2 f, Rädisor 4 3 knippan, Miriam 48 8 marken, Äpplen 1:-24-kappen Körsbär, torkade 46 8 marken, Njupon 56 8 kannan, Äzr 36 å 38 8 tjoget, Emör 12 å 48: Vä pundet, 56 I 40 f narken, Ost: Kummin-:7 rdr pandet, 48.8 marken ;:6ötnjölks9 å 40 rdr pundet, 26,8 marken, Mesost 12 i 168 marken, Bergslagskorf 6 rdr pundet, 46 8 marken rädda 4: 42, Mjölk, oskummad 20 g, skammad 40 å 42 3 kannan ; Oxkött, fett 5: 24 å 6 rdr pundet, 47 8 märcen, sämre ö rdr pundet, 44 8 marken, salt 5 rdr pundet; Zalf, gödd 7: 24 pundet, 20 B marken, Fårkött, färskt 7 -dr pundet, 20 8 marken; salt-5 rår. pundet y Fläsky. färski 8 å 8: AU pundet, 26 Bf marken, salt 6: 24 pundet, Grisar små 5 å 4 rdr stycket, Renstek 22 8 marken, Rentungor 20 B, Hare 4: 24 stycket, Tjädor B: 84. Orre K: 24 paret,