Article Image
Windrufvor, Gröna och röda, franska valda Rorstt. tyska Gravensteiner och Melon samt flera sorter svenska äpplen, Daddlar, Bruneller, Catites-Russin, stora färska konfekt och Portugisiska samt Malaga fikon, Canderade Apricoser och Prunes imperial plommon samt Pistage Mandel i ytterst eleganta kartonger. änraspad vald Krakmandel och Muscatell Ku sin. Sicilianska och svenska Trädgårds, Hassel, franska Vahloch trekantiga brasilianska Nötter samt amerikansk Coekes, Appelsiner, Citroner, Pommeranser, Ananas, Apricoser och Persikor hermetiskt tillslutne på glas. Ostindisk syltad Ingefära Chov Chov, svenska syltade Hallon, Körsbär, Renclou och Lingon, engelska Krusbär, Kör lon samt Vinbär, Trufferad Gåslefver, Beccasin, Capun, Morkullor och Rapphöns pastej af olika dimensioner, Thonfisk, Macriller, Sardeller på faskor och, burkar, engelsk Köttoch Fisk-Saucer af alla sorter, tys fransk Sparris, samt Sparrisknopp, portagi siska och svenska Bönor, franska Ärtskoc bottnar, Röd Kål, franska och små Ärtor, Champignoner franska och sve Spenat, Triffel, !:ma lång Vamwile, Husblåss och Ajorthorn, Tomates, engelsk och fransk Pickles samt Piccalilli, engelsk och portugisisk Lök, facierad Oliver, tyska och engelska äurkor, Capris, Oliver, Billbao Castanier, apansk Soija på krus och bouiuiller, franska Vinoch Dragon-Ättickor, finaste Florentiner ch Bordeaux Matolja inkommet på glas, Caijenne peppar, italienska Maccaronioch Vermiseller, Akta Sköldpaddsoppor, storlkornig färsk Caviar, Libskaoch Westphar iska skinkor, Gåsbröst och Medvurst, Rökta lamburger bringor och tungor, I:ma Holändsk Sill, Christiania och Uddevalla anjo,

13 december 1853, sida 3

Thumbnail