CHOCOLAD, af en utmärkt väl skött och fulländad tillverkning, samt enligt fransysk method insagen så, att den både bättre bibehåller sin arom och förvaras för luftens inverkan: Osockrad: Fin Chocolad Superfin d:o. . so Caracas d:o . sr res Sockrad: Fin Caocolad . . . D:o do med Vanilj . Soperfia dio oo. os ss . cr D:o -d:o med Vanilj . Caracas did. .. . so D:o do med Vanilj -. . D Sundhets: Islandsmoss-Chocolad . . . Suadhetsbröst d:o . Conditor. Malmtorgssatan JG 8. Fredsgatan. ANM. Sockred Cbocolad är både lättare att koka och bättre till fyllighet och smak än osockrad, de!s eredan den ogeckrade, likt al:a feta ämnen, oj väl låter blanda sig med vatten eller mjölk, och dels derföra att sockret (i verkligt fin sockrad Cbocolad) ingått i både mekanisk och kemisk förening med Chocoaden, hvarigenom dess smak utvecklas och den blir lätt att koka. 1: 2: 41: per I Res 1: 46. 358. 8. 24. 46. 32. 52. 24. , a 4: 24. hos CARL J. GRAFSTRÖM,