Article Image
CHOCOLAD, af en utmärkt väl skött och fulländad tillverkning, sam! enligt fransysk metbod inslagen så, att den både bibebåller sin arom och förvaras för lufteas inverkan: Osockrad: Fin Choootad . . . por Res 4: 46. Superfin d:o 41: 32. Caracasz d:o sr OR 2 — Sockrad: Fin Chocolad sr PM 4: 8. D:o do med Vanilj . 4: 94. Superfin die cs s ss sc cv . 4: 46. D:o do med Vanilj . P 41:32 Caracas dig vo ss. PM 4: 32. D:o —d:o med Vanilj p K— Sundhets : Islandsmoss Chocolad 2 4: 24. Sundhetsbröst d:o ser 41: Ul. hos CARL J. GRAFSTRÖM. . Conditor. Malmtorgszatan J4 8 Fredsgatan. ANM. Sockrad Chbocolad är både lättare att koka och bättre till fyllighet och smak än osockrad, dels emedan den osockrade, tikt alia feta ämnen, ej väl låter blanda sig med vatten eller mjölk, och dels derföre att sockret (i verkligt fin sockrad Chocolad) iagålt i både mekanisk och kemisk förening med Cbocola den, hvarigenom dess smak utvecklas och den blir lätt att koka.

9 juni 1853, sida 4

Thumbnail