Article Image
Fransk Sparris, Champignoner, fina Ärter, Bönor, Sardiner och äkta Sköldpaddskött i bleckdosor; fin Provence Matolja; Tryffel; Dragon-Ättika; Tomate; Sardeller; Roqueforter-Ost; Fr. Renetter; Fr. finaste Liqueurer; fyllda Oliver; Senap i burkar och glas; Fr. Gurkor; Fr. Pickles; Eng. Pickles och Lök; Eng. syltade Körsbär, Hallon, Smultron och Vinbär; Eng. Fiskoch Kött-Sauser; Eng. Kafte-Essence; Eng. Biffi eleganta porcelainsaskar; Ostind. syltad Ingefära, Tjo Tjo, m. m.; Japansk Soya; Konfektoch Mallaga Fikon; Cathrin-Plommon och Desert-Bussin i större och mindre lådor; Braunswieger Korf; äkta finaste hvita Absynthe Kirswasser af Dubiad, inkomna i buteljer; Tyska Äplen; Coccosnötter; Vahlnötter; stora Sicilianska Nötter; Castanier; stora Kräftstjertar; Portugis. Lök; Libsk Medvurst; Italien. Macarony och Vermiceller; Champignoner i Smör; Murklor; Hvita och Bruna Bönor; Fransk och Norges Anjovis; Holl. Sill; Krydd-Sill; Amerik. Sill i kaggar och skålpundtals; Ryska fina Sockerärter; Caviar; Vindrufvor; Ejdamer-Ost; Jamaica Ingeföra, samt Eng, Porter; hos P. AKERSTEN, Kornhamnstorg t M 51.

19 december 1851, sida 3

Thumbnail