Article Image
VINDRUFVOR, Daddlar, Desert-Fikon, Bruneller, Päron, Cathrin plommon, Renetter, Tyska Äpplen, Apelsiner, 4:ma DesertRussin, Vald Krakmandel, färska Vahloch Spanska Nötter, stor Spansk Krossmandel, Ostindiska och Svenska Sylter, SPARRIS, Franska och Rysa Arter, Champignoner, Svenska och Franska; Tryffel Naturel, Tomutes, Salad Cream, Pickles, Engelsk och Fransk; Engelska Sauser, Gurkor och Lök, Sardiner, Sardeller, fasierad Oliver, Thonfisk, Beccasin-, Morkulloch Capun-Pastej med Tryffel, Ostindisk Soya, Franska Ättikor och Senap, Indiansk Currier Pov der, Cayennepeppar, finaste Matolja, 1:ma Vanille, vackra Husbloss, Maccaroni Vermiceli, Bouillon de Poche, Lybska Skinkor, Medvurst, Gåsbröst, Rehnstekar, Kräftstjertar, 1:ma Holländsk Sill, Blekinge Kryddsill, Fransk Anjovis, skålpundta!s; färsk Caviar, OST: Parmesan, Roquefort, Engelsk, Schweizer, Limburger, Eidamer, Stolzer, Holl. Present; Goda Viner, Engelsk och Götheborgs Porter, Bäjerskt Öl, Holl. Seltersvatten, Spansk Lök, m. fl. friska och goda varor, hes C. A. LANDBERG, Röda Bodarne.

22 december 1849, sida 6

Thumbnail