RVIYPPELG on NATURELLE 3 sorter, Tryffell O!j:, Permasan-, Rocheforts-, Eng. dubbel G!ou stor-, Holl, Eidamer-, Holl. Stolzerost; Fercerzde oci rd. Osiver, Cspris 3 sorter, finaste sort varille; Fär ska Muskatrussin i hel-, halfoch qvartlådor samt : lager; fia respad Krakmandel; velda Franska Renet ter; nya, valda Cattrioplommon i half. och qvartlå. dor; Franska Champignoner i smör, ättika och lake Marseille och Gefle Anjovis på glz23; utsökt god Holi Sill af :sta iångsten; delikata Renstekar och Rentungor; Periuaer Bordsättika, Fr. Dragosättika och ord Pr. Vinättika, Ostindisk insyltad Ingefira; Eng, Cun Powder, C2yonzeoch Hvitpeppar; Jipansk-, Ostindiskoch Fransk Chimpignons-30ja? stera Caoln: Risgryn; figisto Kaxel; finreto sort Ryska Arter; Spanska Nöttor; fin Astrakansk Husbloss i blid; Vanille Chocolade; bred Sötmas del. Italienska PipMacearon: och Vermicelli; voritabelt Mskae och fint Eog. Kaffe; supesfin dAix Matolja på glas; Smycsa Konfsktbkon; riska Theor; MartiniqueLiquer: Maraschin de Zara; Holl. dubbel Curicio och Anisotts på krus; Riga Kummelliqueur; gamal Fr. Kognsk; fia Batavia Arrok; Frassk preparsrad och fia Eag. Sasap; Hoil. inator Tobak; Minnigryn;: LGondsns Bruwa Stout Porter på hel. och helfbuteijor 1630; Zeitzervatten på heloch h.lfkru:; Tspicccogryr; Hvita och bruna perlsago; Pomeransoch Kaaelknopp, finssto raffiaerad Lampolja att bränna i rum, å 2 Rår 40 sk. Hvita Vaxljus: af bäste fabrikstillserkningen, å Rdr 14 sk. skåp, Hlara Amerikanska Spormacetiljus; opressad Caviar; Fr. Kasterie; syltade Åkerbär; Eng Fisk. och Sts;koåsar, Franska Pasteyer med Tryffall; inlagda Fr. Böno:; utmärkt god Bouillion de Poche i burkar; fia Honing, Holl. Linsen; Fr. hvitz Bönor, Mm. m, till facilaste priser, i J. G. Sjöbergs Specerihangel vid Gustaf Ådolfs torg midt emot Opsran. T TITT RIDÅ Me OM Cana WMoepatarn